Trainingen open inschrijvingen

aaltje-vincent-trainingMijn trainingen zijn voor loopbaanprofessionals die zich up-to-date en hands-on willen professionaliseren in mijn jobmarketing technieken. Voor henzelf en voor hun werkzoekers. Ik geef ze twee keer per jaar in open inschrijving en veelvuldig incompany.

Werk vinden met social media – 1 dag

Intensieve en praktische training voor loopbaanprofessionals en werkzoekers waarin je leert hoe je social media inzet voor het veroveren van nieuw werk. Twitter, LinkedIn en Facebook. Hoe wordt je gevonden? Waar vind je vacatures? Een must voor iedereen die werkzoekenden begeleidt en snel de ins en outs wil leren kennen en toepassen. Inclusief gratis het boek ‘Werk vinden met social media’.

>> data en meer info

Advanced Jobmarketing – 4 dagen

16nov2013_0899

Tijdens deze uitgebreide training van 4 dagen voor loopbaanprofessionals maak je kennis met de actuele ontwikkelingen van jobmarketing, en leer hoe je werkzoekenden moet begeleiden op basis van deze kennis. Veel praktijkervaring opdoen. Een must voor iedereen die werkzoekenden intensief begeleidt naar nieuw werk. Inclusief gratis mijn boeken.

>> data en meer info

Ook trainingen in-company

Beide trainingen verzorg ik ook in-company bij bedrijven en organisaties.

>>meer info