Aaltje Vincent

aaltje-vincent-loopbaanprofessionalAl op mijn 27ste doorliep ik zelf een outplacementtraject, nadat ik ‘niet op mijn plek’ was bij grote organisaties (Van Nelle, Ahold). Sindsdien ben ik werkzaam in het vak en weet ik dat ik floreer als pionier in (door)startende organisaties, als jobmarketeer, als trainer en als schrijver. 

Binnen het loopbaanvak ben ik pionier in het combineren van de vakgebieden loopbaan coaching en marketing: de  Jobmarketing, simpelweg jezelf zichtbaar maken bij de juiste doelgroep. Mijn stijl is direct, resultaatgericht, enthousiast en compassievol.

Mijn passie

In het loopbaanvak ligt mijn uitgesproken passie in het begeleiden en trainen van mensen die, nadat ze weten wat ze zoeken, dit nieuwe werk willen vinden. Daarin heb ik een geheel eigen, zeer succesvolle wijze van begeleiding ontwikkeld: de Jobmarketing, een effectieve en creatieve wijze van arbeidsmarktbenadering. Deze werkwijze pas ik toe bij zowel individuele als groepsoutplacementtrajecten.

Mensen echt helpen die  hun werk vastlopen

Dat mijn methode Jobmarketing werkt, blijkt wel uit de volgende aanbeveling die ik op Linkedin heb gekregen:

“Aaltje Vincent is als een bruistablet in een glas water. Haar kracht zit in haar vaste overtuiging dat ieder mens talent heeft. Zij beheerst de kunst dit talent bloot te leggen om het vervolgens te ‘vermarkten’. Door haar praktische instelling kan zij mensen écht helpen die in hun werk vastlopen. Dat doet ze met onweerstaanbare passie en vastberaden ijver. Heel knap. Zo goed zelfs, dat ze een enorme schare bewonderaars heeft – waaronder mij – die met haar hulp in een droombaan terechtkomt.”

Mijn opleidingsachtergrond

Mijn opleidingsachtergrond is Heao-Communicatie, NIMA-B en opleidingen op het gebied van veranderingsprocessen, zoals: Visions, InnerLinks, Findhorn-UK, Healing, de leergang Loopbaanontwikkeling Alites / Van Zuijlen en diverse recruitment via social media trainingen van Jacco Valkenburg. Zie verder mijn LinkedIn-profiel:LinkedIn-profiel van Aaltje Vincent weergevenProfiel van Aaltje Vincent weergeven